Start met de Social Media Scan!

En ontdek jouw volgende stap in Social Media Marketing.

Binnen Digitale Marketing is Social Media Marketing erg belangrijk. Je verhoogt de zichtbaarheid van je merk door als bedrijf actief aanwezig te zijn op de verschillende social media kanalen.

Via social media kun je relaties opbouwen en onderhouden met klanten en genereer je meer traffic naar je website. Ook is het de perfecte plek om producten te promoten, wat uiteindelijk meer sales op kan leveren. 

Maar, haal je met jouw social media ook de doelen die je wil halen? Het aanmaken van een account is vaak geen probleem, maar er komt meer bij kijken. Vaak is een duidelijke social media strategie niet aanwezig, waardoor niet de gewenste resultaten behaald worden. Herkenbaar? Dan kan onze Social Media Scan jou helpen! 

Met de Social Media Scan krijg je:

  • Inzicht in hoe jouw social media kanalen kunnen helpen je marketingdoelen te behalen
  • Overzicht van de kwantitatieve en kwalitatieve gegevens van jouw kanalen
  • Advies van onze Social Media Consultants over hoe je jouw social media effectief kunt inzetten


Met De Nieuwe Zaak kies je voor:

  • Multidisciplinaire specialisten in Design, e-mailmarketing, UX, CRO, Data, SEO en Techniek die samen met het creative team het beste resultaat behalen
  • Werken volgens ons unieke Maturity model om jouw volwassenheid in Digitale Marketing te ontdekken en de stappen tot groei te zetten
  • Jarenlange ervaring, van startup tot enterprise projecten